PORSCHE

Μόλις μία ημέρα μετά την πώληση του 42% στη Volkswagen, η Porsche πούλησε ακόμη ένα μερίδιο 10%, αυτή τη φορά στο κράτος του Κατάρ.
Ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο, το Κατάρ θα πρέπει να καταβάλλει $ 378,3 εκατ. ευρώ.

SAAB


Η κατασκευάστρια εταιρεία Koenigsegg ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε για την αγορά του 100% των μετοχών της Saab από την GM

WRC news

O chief executive του WRC σε χθεσινές του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων ότι δυο νέες αυτοκινητοβιομηχανίες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο World Rally Championship.Πιστεύουμε ότι είναι η Volkswagen και η Fiat

Rolls Royce Phantom Bespoke Collection


Όταν ο υπόλοιπος κόσμος αναζητά μικρότερα και οικονομικότερα οχήματα, στον Περσικό Κόλπο οι σεΐχηδες τηρούν τις παραδόσεις και η Rolls Royce Phantom συνεχίζει να έχει την τιμητική της. Όχι όμως μια οποιαδήποτε Phantom, καθώς οι έχοντες το χρήμα πρέπει να διαφοροποιούνται από τις απλές εκδόσεις.
Για έξι λοιπόν πελάτες ο βρετανικός οίκος παρουσιάζει την Rolls Royce Phantom Bespoke Collection στην οποία οι ίδιοι θα επιλέξουν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Από την εξωτερική απόχρωση μέχρι και το χαλάκι στο εσωτερικό. Η πολυτέλεια δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο.

ACURA ZDX




Παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο σαν πρωτότυπο και τώρα(2010) περνά στην παραγωγή το νέο crossover της Acura. Κάτω από το καπό του ZDX κρύβεται ένας κινητήρας 3,7 λίτρων διάταξης V6 με την απόδοση να φτάνει τους 300 ίππους και τη ροπή τα 366 Nm ενώ συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με χειριστήρια στο τιμόνι.

Η πρώτη φωτογραφία του Kia Venga


Το Kia Venga σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη για τους Ευρωπαίους που λατρεύουν τα supermini. To Venga θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του τον άλλο μήνα στην έκθεση της Φρανκφούρτης .