Στη Renault o Raikkonen ?


Οι φήμες που προέρχονται από τους κύκλους της Renault θεωρούν την ανταλλαγή Alonso-Raikkonen σχεδόν σίγουρη για το 2010. Προς το παρών ο Φινλανδός έχει ήδη αρνηθεί την προσφορά των €45 εκατομμυρίων για πολυετές συμβόλαιο. Η Renault πάντως θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αν δεν κλείσει συμφωνία με τη Nokia μιας και η ING ο μεγάλος χορηγός της ομάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με την γαλλική ομάδα.
Όσο για τον Alonso; Εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τη Ferrari να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ισπανό στο ιταλικό grand prix.

Νέα Lamborghini

Οι φήμες γύρω από τη νέα Murcielago, την θέλουν να φέρνει μαζί της αρκετές αλλαγές στη σχεδίαση και τον εξοπλισμό. Οι σχεδιαστές της Lamborghini δεν ήταν καθόλου συντηρητικοί στον επανασχεδιασμό του SuperCar το οποίο όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις χαρακτηρίζουν πλέον ως “φαρδή και μακρύ“. Με μεγαλύτερες διαστάσεις, λιγότερο βάρος, περισσότερα άλογα (αφού στο μηχανοστάσιο θα στριμωχτούν ασφυκτικά 700 ιταλικά καθαρόαιμα άτια) και με τα πρώτα 100km/h να έρχονται σε μόλις τρία δευτερόλεπτα, η νέα Murcielago βάζει γερά θεμέλια για να γίνει το απόλυτο SuperCar του 2012.

Honda Crosstour

Η Honda ανακοίνωσε την επέκταση της γκάμα του Accord με την έκδοση Crosstour. Πρόκειται για ένα crossover με εντυπωσιακό σχήμα, το Accord Crosstour βασίζεται στην σεντάν έκδοση του Accord και ως crossover επιδιώκει να προσφέρει οδική συμπεριφορά σχεδόν αντάξια αυτοκινήτου δρόμου σε συνδυασμό με βελτιωμένες δυνατότητες εκτός δρόμου. Οι γραμμές του αμαξώματος δημιουργούν ένα όμορφο και αεροδυναμικό σχήμα με δυναμικό χαρακτήρα. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο που διανύουμε και μέχρι τότε λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

MINI

Ο πρόεδρος της BMW Norbert Riethofer επισκέφτηκε το εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη και ανακοίνωσε στους υπαλλήλους ότι «σε λίγο καιρό η γκάμα των μοντέλων που θα κατασκευάζουν θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμη μοντέλα» το Coupe και το Crossover, που πιθανότατα να ονομάζεται Crossman.