458 Italia

Renault Zero Emission

Τέσσερα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά η Renault στους δημοσιογράφους και στο κοινό στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που ανοίγει τις πύλες της σε λίγες ημέρες. Από εκεί και πέρα, όπως ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία και οι λεπτομέρειες για τα αυτοκίνητα θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 15 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τη σχετική Συνέντευξη Τύπου στη Φρανκφούρτη.

Συμφωνία ανάμεσα στην Ferrari και Santander

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στην Ferrari και στον τραπεζικό κολοσσό Santander. Οι δύο πρόεδροι των εταιριών Luca di Montezemolo και Emilio Botin υπέγραψαν την συμφωνία όπου η Ισπανική τράπεζα θα είναι ο κύριος χορηγός της Scuderia για τα επόμενα 5 χρόνια. Το παράξενο είναι ότι η Santander ακολουθεί τον Fernando Alonso σε όλες τις μετακινήσεις του (το ίδιο είχε γίνει και κατά την μεταγραφή του Alonso στην McLaren).

Formula 1 : Σόφια 2011

Η Βουλγαρία έφτασε σε συμφωνία με τον Bernie Ecclestone για τη διοργάνωση Grand Prix της Formula 1 στη Σόφια το 2011 ή το 2012. Ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1 επισκέπτηκε τη Βουλγαρία και διαπραγματεύτηκε την εβδομάδα αμέσως μετά το GP Γερμανίας, τον Ιούλιο 2009. Τώρα ο R. Petkov πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής λέει ότι "μετά την υπογραφή του συμβολαίου με το MotoGP, τώρα συμφωνήσαμε και για αγώνα της Formula 1." Η πίστα, που θα χρησιμοποιηθεί και για τα δύο Grands Prix, θα κατασκευαστεί νοτιοανατολικά της Σόφιας. Το συμβόλαιο της Βουλγαρίας με το MotoGP προϋποθέτει την ολοκλήρωσή της τον Ιανουάριο του 2011, ώστε την ίδια χρονιά να φιλοξενήσει το MotoGP - κάτι που φαίνεται ότι μπορεί να γίνει και με τη F1.