Για μια Θέση


Η Ferrari επιβεβαίωσε ότι ο Luca Badoer θα παραμείνει στην ομάδα και για το GP Βελγίου το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30/08) ωστόσο αν παρουσιάσει τη φτωχή απόδοση της Βαλένθια είναι πολύ πιθανό ότι θα αντικατασταθεί. Ακούγονται τα ονόματα των David Coulthard, Giancarlo Fisichella, Marc Gene, Anthony Davidson, Sebastien Bourdais, Nelson Piquet και Nico Hulkenberg, την ώρα που η Scuderia απέκλεισε οριστικά το ενδεχόμενο επιστροφής του Michael Schumacher φέτος.

CITROEN DS3





Το DS3 κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση του λίγο πριν την έκθεση της Φρανκφούρτης. Το σούπερ πολυτελές μίνι που αναβιώνει την θρυλική DS ανοίγει ένα μεγάλο νέο κεφάλαιο για τη Citroen. Το DS3 έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί με το Mini, αλλά και με Alfa Romeo Mito και Audi A1. Όπως και με το Μini οι αγοραστές του DS3 θα μπορούν να επιλέξουν αντιθέσεις χρωμάτων οροφής, στο εσωτερικό, μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της ταινίας που διασχίζει το ταμπλό.

BMW R850i ????


Ο ρώσος ιδιοκτήτης αυτού του Audi R8 αφαίρεσε τα σήματα από το μπρος και πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τοποθέτησε για κάποιο λόγο που μόνο αυτός θα μπορούσε να κατανοήσει, τα αντίστοιχα της BMW. Ο αχαρακτήριστος ιδιοκτήτης τοποθέτησε σήμα και πάνω στο κινητήρα.