BMW Isetta

Οι φήμες που οργιάζουν θέλουν την εταιρεία να συνεργάζεται με κάποιον άλλο κατασκευαστή για την αναβιώσει της θρυλικής Isetta. Η φημολογία θέλει την BMW να συνεργάζεται με την Toyota και η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί τελικά να είναι αυτή του iQ. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα διαφημιστικό βίντεο που παρουσιάζει δεκάδες μικρές Isetta πρώτης γενιάς να κυκλοφορούν μέσα στο μουσείο της BMW και μετά να κόβουν βόλτες σε αστικό περιβάλλον!


New Punto Evo

Τις πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα στοιχεία έφερε στη δημοσιότητα η Fiat για το νέο Punto Evo. Πρόκειται για το ανανεωμένο Grande Punto το οποίο θα παρουσιαστεί στο προσεχές διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Μεγαλύτερες αλλαγές βρίσκουμε στο εσωτερικό του μοντέλου με ανανεωμένο πίνακα οργάνων, βελτιωμένα καθίσματα και μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Η Fiat δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζεται το Punto Evo αλλά τονίζει ότι στην ευρεία γκάμα τους θα περιλαμβάνονται οι νέοι βενζινοκινητήρες MultiAir και οι πετρελαιοκινητήρες multijet δεύτερης γενιάς.

F1–news: Nelson Piquet ‘Πήρα εντολή να τρακάρω’

Ο Piquet μετά τον διωγμό του από την Renault άνοιξε το στόμα του και ανέφερε ότι το τρακάρισμα κατά τη διάρκεια του 1ου βραδινού αγώνα της Σιγκαπούρης τον Σεπτέμβριο του 2008 ήταν “στημένο” αφού πήρε εντολή από τον Flavio Briatore να τρακάρει ώστε να πάρει την νίκη ο Fernando Alonso. Η FIA έχει αρχίσει ήδη τις έρευνες και αν βρεθεί ότι ο Βραζιλιάνος λέει την αλήθεια τότε η Renault είναι αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη ποινή που θα έχει δοθεί ποτέ στην F1 που ίσως φτάσει ακόμη και στον αποκλεισμό της σύμφωνα με το άρθρο 5 του αθλητικού μηχανοκίνητου κώδικα.