Lamborghini Reventon Roadster




Η Lamborghini Reventon Roadster θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην Γερμανική πόλη της Φρανκφούρτης σε λίγες μέρες. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 20 μονάδες με την τιμή πώλησης να αγγίζει τα 1.2 εκατομμύρια ευρό.

Citroen Revolte







Διέρρευσαν τελικά οι φωτογραφίες από το πρωτότυπο της Citroen που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο έχει όνομα Revolte και φαίνεται ότι αποτελεί τον προπομπό του νέου 2CV με πιθανό όνομα DS2 / DS1. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο σε λίγες ημέρες αφού θα παρουσιαστεί και αυτό στην Φρανκφούρτη.

AUDI R8 Spyder



Το R8 Spyder θα κάνει την εμφάνιση του στην έκθεση της Φρανκφούρτης όπως ήταν αναμενόμενο. Το εν λόγω μοντέλο μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, τόσο σχετικά με την ανοικτή του έκδοση, όσο και με την ηλεκτροκίνητη. Μόλις σήμερα όμως δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τελικές και επίσημες φωτογραφίες του αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί στην έκθεση για την οποία όλοι ανυπομονούμε και που δεν είναι άλλη από αυτή της Φρανκφούρτης. Εκτός λοιπόν από την οροφή που είναι υφασμάτινη, αισθητές αλλαγές είναι οι μεγάλες εισαγωγές αέρα για την ψύξη του κινητήρα, λεπτομέρειες αλουμινίου όπως το περίγραμμα του παρμπρίζ, καθώς και τις εξαγωγές αέρα από τον κινητήρα που βρίσκεται πίσω από τους επιβάτες και που στην έκδοση Spyder δεν είναι ορατός. Τέλος, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το R8 Spyder θα διατίθεται μόνο στην έκδοση με τον V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων και 525 ίππων.

McLaren MP4-12C Video