F1: Ο Αλόνσο κάποια στιγμή θα έρθει στη Ferrari

Λίγο μετά την ανακοίνωση της 5ετούς συμφωνίας με τη Ισπανική τράπεζα Santander που θα βρίσκεται στη θέση του βασικού χορηγού της Ferrari για τα επόμενα 5 χρόνια o Λούκα ντι Μοντεζέμολο μίλησε για το φλερτ της ομάδας με τον Αλόνσο. Η Santander αυτή τη στιγμή είναι χορηγός της McLaren πήγε εκεί υποστηρίζοντας τον Αλόνσο που οδηγούσε για τη Βρετανική ομάδα το 2007.
«Αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει για μας ο Αλόνσο. Μένει να μάθουμε πότε, πάντως δε θα συμβεί του χρόνου. Για το 2010 έχουμε Ράικονεν, Μάσα, Φισικέλα, Μπαντοέρ, Τζενέ και ελπίζω το Σουμάχερ. Έχουμε γίνει η Ρεάλ Μαδρίτης της F1. Πάντα μου άρεσε ο Αλόνσο τον παρακολουθώ από τότε που οδηγούσε για τη Minardi. Όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί περνούν από τη Ferrari. Πριν τον τελευταίο του αγώνα ο Σένα μου είπε ότι ήθελε να τελειώσει την καριέρα του με τη Ferrari, το ίδιο συνέβη με τους Προστ, Λάουντα, Μάνσελ».
Ο Ιταλός πρόεδρος θεωρεί πως είναι προς συμφέρον της F1 να αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες με 3 μονοθέσια αντί να τρέχουν άσημες ομάδες με μη ανταγωνιστικά μονοθέσια.